srijeda, 11. kolovoza 2010.

Balić kandidira za najvećeg u povijesti

Krovna svjetska rukometna organizacija je pokrenula izbor za najboljeg rukometaša u povijesti. Među četiri kandidata za najboljeg nalazi se i hrvatski reprezentativac Ivano Balić...

Ivano Balić dobio je još jedno veliko priznanje od strane IHF-a. Hrvatski rukometni reprezentativac nalazi se u najužem krugu izbora za najboljeg rukometaša u povijesti koji se bira na službenim stranicama IHF-a, a najboljeg će izabrati posjetitelji stranice.


Balić je već dva puta u izboru IHF-a proglašavan za rukometaša godine, dominirao je na nekoliko velikih natjecanja gdje je također uzimao nagrade, a sada je pred najvećim priznanjem u karijeri.


Osim Balića u izboru se nalaze i francuski reprezentativac Nikola Karabatić, aktualni trener Ciudad Reala i nekadašnji reprezentativac SSSR-a, ZND-a i Španjolske Talant Dušebajev te bivši reprezentativac Zapadne Njemačke Joachim Deckarm.


Iako je Dušebajev dominirao u svoje vrijeme i smatran je najboljim rukometašem prošlog stoljeća, u ovoj anketi se vodi velika borba između stalnih rivala Ivana Balića i Nikole Karabatića.


Balić se trenutno nalazi u vodstvu, a ukoliko mu i vi želite pomoći da pobijedi u ovom izboru, to možete učiniti na službenim stranicama IHF-a.


izvor: sportnet.hr

1 komentar: