nedjelja, 13. lipnja 2010.

I drugi poraz Hrvata

Hrvatski rukometni reprezentativci doživjeli su i drugi poraz u Poljskoj. Nakon 25:24 za Poljake u petak, ovog su puta najbolji poljski rukometaši slavili s 24:19.
Iako se trener Slavko Goluža nadao barem jednoj pobjedi od dvije utakmice u Poljskoj, želja mu se nije ostvarila. Poljaci su i u nedjelju bili bolji do Hrvata, koji su doduše igrali u izuzetno pomlađenom sastavu.


U prvih 30 minuta poljski rukometaši došli su do 11:8, što nije nedostižna prednost, ali je Hrvati ni u drugom poluvremenu nisu uspjeli anulirati.

Najbolji je strijelac kod Hrvata bio Čupić s četiri gola, dok je isti broj pogodaka postigao i Orzechowski za Poljsku.


Nakon utakmice je trener Hrvata Slavko Goluža rekao:

- Unatoč dva poraza, moramo biti zadovoljni. Akcija je uspjela, svi igrači dobili su priliku što je i bio cilj u ove dvije prijateljske utakmice. Danas nismo ponovili pristup od petka, početak susreta odredio je tijek, Poljaci su se odlijepili, a mi ih nismo uspjeli stići. Možda da smo zabijali sve sedmerce je moglo biti povoljnije, međutim imali smo loš pristup, borbenost, nismo bili koncentrirani, i to nas je koštalo. Danas nije igrao Josip Valčić pa je Duvnjak odigrao nešto lošije. No ponavljam, ja sam zadovoljan. Ova akcija pokazale je da je bila potrebna. Pružila je prigodu mladim igračima da se nametnu, a to je jedan pristup za kojeg smatram da je dobar."

Nema komentara:

Objavi komentar